В момента върви

Title

Artist

Предаването в момента

Микрофон

17:00 18:00

Предаването в момента

Микрофон

17:00 18:00


Ники Кънчев на седмия рожден ден на радио Брайл Фм

Публикувано от на 30/11/2021

„Много ви обичам! Винаги, когато ме поканите, ще се отзовавам…“
Николай Кънчев е журналист, радио и телевизионен водещ, шоумен. По-популярен е като Ники Кънчев, водещият на телевизионните игри „Стани богат“, „Един срещу всички“ и шоуто „Биг Брадър“ по Нова телевизия. От 1993 година до ден днешен е водещ в Дарик радио.
Ники Кънчев е наш гост в празничното студио на радио Брайл ФМ.
Водещ: Благодаря ти, че дойде за нас от края на света. Кажи ни какво е за теб радиото?
Ники Кънчев: Благодаря ви за поканата. Честита 7-ма годишнина на радио БРАЙЛ ФМ. Много ви обичам, много ви подкрепям. Вие сте пример за мен и ви се възхищавам. Познавам работата на радиото още от времето, когато бяхте в Студентски град. Винаги сте добри дошли в Дарик радио. Правили сме няколко съвместни предавания, така че повече хора да чуят за вас, за вашите проблеми и тревоги. Сега също можем да обявим, че имате нужда от офис и като радио, и като организация, а това е важно да бъде чуто от хората и да ви помогнат. Много ви обичам и винаги, когато ме поканите, ще се отзовавам.
Водещ: Ти си в телевизията и радиото, кажи ни кое от двете ти е по на сърце?
Ники Кънчев: Това са две прекрасни любими жени – две любовници, които не можеш да разделиш. Едната е Телевизията – пищна, мощна, всички я гледат, дискутират я, обсъждат. Другата, Радиото, е по-интелигентна, по-умна, по-взискателна, по-образоваща и аз гледам да бъда с тях, без да свалям нивото си при нито една. В телевизията в „Стани богат” се опитвах да вдигам рейтинга и на самото предаване, но съм водил и „Биг Брадър”, където не са участвали само умни хора. Телевизията е като огледало на обществото ни и в нея трябва да има „за всички и за всичко”. Важна и отговорна е мисията на медиите и голямата им роля е да дават тон и стил на поведение. Гостите, които вие каните, гостите, които аз каня в Дарик радио, трябва да са хора, които имат какво да кажат.
Водещ: Аз съм те виждал в работна обстановка в радиото и искам да те попитам, как се справяш с бързата скорост, с която работиш? Тежи ли ти славата?
Ники Кънчев: Гледам да съм точен, защото дори в изпращането на един гост, ако не му обърнеш внимание, може да се обиди или огорчи. Не ми тежи славата, но трябва да внимавам какво поствам и как се държа на обществени места.
Водещ: Чувстваш ли се свободен?
Ники Кънчев: Да. Чувствам се свободен, иначе бих напуснал България.

Водещи: Анелия Велинова и Владислав Кацарски

Ники Кънчев – гост в празничното студио на радио Брайл ФМ

Опции на читателя

Остави съобщение

Вашият имейл няма да бъде публикуван или споделян с трети страни.Задължителните полета са маркирани с *