В момента върви

Title

Artist

Предаването в момента

Предаването в момента


Спортно шоу „Феърплей“ от 28.03.2022

Публикувано от на 31/03/2022

Темите:

Протести, изхвърлени клубове и нови циркове по темата БФС. 104 клуба бяха изхвърлени от централата, а фенове се организираха на палатков пред централата в Бояна.

Българският национален отбор по футбол загуби с 1:2 от домакина на Мондиала – Катар. Поредно безлично представяне далеч от София, а родните играчи си се успокоиха с мисълта, че поне са видяли къде големите отбори ще играят Световно в края на годината.

Като говорим за Световно, квалификациите текат с пълна сила, а баражи се играят на всеки континент.

– Новината на седмицата е македонският подвиг и изхвърлянето на действащия европейски шампион Италия, който за втори пореден път ще пропусне Мондиал.

Кои отбори си осигуриха участие и кои все още са в битката?

Тенис от Маями, Григор Димитров отпадна безславно още с първия си мач, а прероденият Ник Кирьос отново накара света да се възхищава на таланта му.

Формула 1 продължава да подарява зрелище на своите фенове през новия сезон. Макс Верстапен спечели състезанието в Саудитска Арабия, но след страхотна и вълнуваща битка срещу Шарл Леклер.

Скандалите в борбата. Биляна Дудова и Тайбе Юсеин разделиха най-успешния ни спорт. Драми и обвинения, като темата ще продължи да търпи развитие и в следващите дни.

Водещ: Иван Иванов

https://braillefm.com/popup-player/“

Опции на читателя

Остави съобщение

Вашият имейл няма да бъде публикуван или споделян с трети страни.Задължителните полета са маркирани с *Продължи четенето