В момента върви

Title

Artist

Предаването в момента

Предаването в момента


Катя Андреева / Репортер

Завършва висшето си образование в Шуменски Университет „Епископ Константин Преславски“ през 1990г. – специалност Руски език и Начална училищна педагогика. Десет години стаж като учител във Варна. Придобива по-голям социален опит като брокер на недвижими имоти в София през следващите 10 години. Открива реализацията на артистичната си натура, докато работи като PR на Музикална Къща “Престо” за пиана и рояли.

Участва в „Поетично кафене”, в публични поетични четения в театър „ София ”, „Студио 5” към НДК. Публикува в Нова Социална Поезия и периодични вестници и списания.

От 2016 г. реализира музикално – поетичен проект със заглавие „Портрети” на сцената на „Сити Марк Арт Център” – София, с участието на български музиканти (концертмайсторът на Пловдивска национална опера Мичо Димитров, китариста Иво Николов) и актрисата Анна Танчева, която е родена в Пловдив, но живее в Париж. През лятото на 2019 г. с друг поетичен проект печели участие в „Малък сезон” на Театрална работилница „Сфумато” – пърформанса „ Предизвестия за портрет и симулация” с артистичния екип от скулптор, музикант, артист и партньор в сценария.