В момента върви

Title

Artist

Предаването в момента

Предаването в момента


Коридорът

Романът „КОРИДОРЪТ“  на Владислав Кацарски е разказ за малко познатия  свят на едни момчета, които се стремят към реалността извън оградата на техния „коридор“ – пансиона, в който се играе вечната игра на надхитряването: между тези, които държат властта, и тези, които трябва да изпълняват нарежданията им.

Един житейски шах, в който всъщност няма победители – има само победени.

Историята на едни момчета и момичета, чиято слепотата дори не е интериор, а само загатване, че всички хора са еднакви в своите стремежи, наглед  с острия език – но такъв е езикът в една казарма. С малко грубост, нежност, любов и омраза. Всичко необходимо за  живот, изпълнен с очакване. 

„Това са момчетата и техният коридор – дълъг като вечност и безкраен като самия живот. 

Толкова вплетени в случая, че самите те са станали случай.“

Глава 1

Глава 2

Глава 3

Глава 4

Глава 5

Глава 6

Глава 7

Глава 8

Глава 9

Глава 10

Глава 11

Глава 12

Глава 13

Глава 14

Глава 15

Глава 16

Глава 17

Глава 18

Глава 19

Глава 20

Глава 21

Глава 22

Глава 23

Глава 24

Глава 25

Глава 26

Глава 27

Глава 28

Глава 29

Глава 30

Глава 31

Глава 32

Глава 33

Глава 34

Глава 35

Глава 36

Глава 37

Глава 38

Глава 39

Глава 40

Глава 41

„Светът е движение! Пътища, магистрали – пътеки. Животът ни започва с родилен писък. След това следва … „Коридорът“! Мястото, откъдето животът ни разпределя съдбовно! Всеки има своя коридор. Експресивно, оригинално, преживявано от сърцето, Вл. Кацарски е разказал за себе си и хората около него в неповторим и реалистичен стил. Deep Purple пеят в своята песен – „Само слепите мъже не плачат на чуждо рамо …“.

Романът „Коридорът“ е песента на един живот: отминаващ, но оставящ в себе си апетеоза на човека, който никога не плаче за съдбата си, а се опитва да я преодолее – и то успешно! В „Коридорът“ има много врати, и само зад една е твоята съдба!