Приемната 22.01.2018 с Висоцки

22.01.2018 „Приемната“
Темите са познатото и непознатото, Владимир Висоцки на 80 години, иновативните технологии в помощ на незрящите и коментар във връзка с писмото от пощенския списък на Виктор Любенов. Цялото предаване е с песни на Висоцки, изпълнени в съпровод на неговата китара, Владислав Кацарски и Нели Велинова разказаат много вълнуващо и подробно за живота, творчеството и за неговата работа в киното: за тази необятната душа на толкова обичания от хората и толкова отричания от властта творец. .Отбелязва се, че Висоцки винаги е смятал България е негова втора родина, защото, когато в нашата страна са почнали да издават негови стихове, в Съветския съюз се е пазело пълно мълчание по отношение на неговата прекрасна поезия.
Водещите коментират писмото на Виктор Любенов в пощенския списък, където той също се присъедини към нападките на измисления „Здравко“.
Накрая на предаването Нели Велинова, разказа за някои иновативни изобретения, които спомагат незрящите хора да добият по-ясна представа за нещата около себе си.
Всички подробности по темите от предаването можете да чуете сами.
Приятно слушане!